Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Nicolas Favresse in The Recovery Drink

Nicolas Favresse in The Recovery Drink

Critici zeggen dat het in Noorwegen constant koud is en dat het er veel te veel regent. Je kan hen niet helemaal ongelijk geven. Sommige mensen laten zich echter door niets ontmoedigen. Jaar na jaar vliegen een tiental enthousiastelingen naar het Scandinavische land om te bewijzen dat klimmen er best mogelijk is. Zo ook Nicolas Favresse. Twee jaar geleden voltooide hij er zijn meest uitdagende kloof. Bekijk hier wat hij daar toen over zei. Vandaag stellen we u het filmpje over de beklimming voor. Cameraman en regisseur van dienst is de fotograaf Jean-Louis Wertz. Maak kennis met The Recovery Drink en geniet mee van gezellige vispartijtjes en ontspannen momenten bij het kampvuur.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm