Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Nicolas Favresse klimt 8b+ op klemblokken

Nicolas Favresse klimt 8b+ op klemblokken

Father?s Day te Donner Summit in Californië is met zijn 8b+ één van de hardste routes op friends en klemblokken. Als je weet dat de crux van deze route niet te beveiligen is en daardoor een mogelijke val van maar liefst 15 meter inhoudt? tenminste als de laatste klemblok niet het hazenpad kiest, dan is het maar al te duidelijk dat om deze route tot een goed einde te brengen, een voorliefde voor engagement heel wenselijk is. Afgelopen zaterdag klom Nicolas Favresse deze route met de klemblokjes aan de gordel. Hoedje af voor deze opmerkelijke prestatie!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm