Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Nicolas Mathieu scoort in Chironico

Nicolas Mathieu scoort in Chironico

Om te schitteren tijdens de Wereldbeker boulder die binnen twee weken plaatsvindt in Slovenië, is iedereen momenteel volop aan het trainen. Zo ook Nicolas Mathieu. Hij traint momenteel op de rotsen in Zwitserland. Afgelopen weekend boulderde hij in Chironico twee 8A's: Souvenir en Komilator. Nicolas is een frequente bezoeker van deze streek en hij boekte er al enkele successen. Vorige zomer maakte hij er een mooie film over Tessin.

Ondanks de regen in Zwitserland hebben Nicolas en Raphaël Fernandez ook Alphane Moon met succes afgewerkt. Afgelopen woensdag was het de enige nog droge boulder in de vallei.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm