Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Nico's tweede 8c

Nico's tweede 8c

Nicolas Favresse, onze nationaal kampioen, klom afgelopen weekend nog een 8c-route. In gezellig maar koud weer klom hij Céréales Killer, 8c, in Roquevaire (Frankrijk). Naar eigen zeggen, vond hij de route 'niet zo zwaar voor een 8c'... Nilcolas vertrok afgelopen weekend naar het zuiden van Frankrijk, met als doel tegen het einde van de week deze route te klimmen. Nu hij Céréales Killer reeds op de eerste dag van zijn klimvakantie enchaineerde (bij de 7e poging), kunnen we binnenkort hopelijk nog een mooie prestatie van hem verwachten.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm