Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Rallye de Wallonie : moeilijke toegang Dave dit weekend

Rallye de Wallonie : moeilijke toegang Dave dit weekend

Omwille van de Rallye de Wallonie zal het centrum van Jambes moeilijk bereikbaar zijn komend weekend. De toegang tot de Rochers de Néviau te Dave wordt hier onmiddellijk door beïnvloed. Om er toch naartoe te gaan enkele tips van Eddy Abts.

Aangeraden reisweg naar de Rochers du Néviau vertrekkende van Namen.

Het beste is als je van de brug van Beez komt juist voorbij het rondpunt van de Quick aan de lichten naar links af te slaan (Chaussée de Liège), vervolgens achter de Carrefour winkel door te rijden en aan het einde even richting Jambes om direct terug links af te slaan. Op het einde van de straat (Avenue de la Dame) naar rechts en onmiddellijk naar links voor de spoorweg, langs de Trois mousquetaires winkel rechtdoor tot aan de rotsen.

Op zondag is de baan van Naninne-Dave het grootste gedeelte van de tijd afgesloten. Principieel zou die open zijn van 11h30 tot 13h00 en na 16h00.

Een goede rit gewenst!

Bron :

Club Alpin Belge
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm