Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Raphaël Fernandez in goede doen te Magic Wood

Raphaël Fernandez in goede doen te Magic Wood

Iedereen heeft recht op zijn topdagen. Afgelopen donderdag kon Raphaël Fernandez in Magic Wood naar eigen zeggen zijn grenzen doen exploderen. Met geluk zigzaggend tussen de regenbuien slaagde hij er in Riverbed, zijn eerste 8B boulder, maar ook Foxy Lady (8A) en twee 7C+'en Rythmo en Master of Cow te toppen. De meeste van deze routes zagen al eerder Belgen passeren. Gekende boulderaars als Nicolas Farcy (een maandje geleden in Riverbed), Olivier Mignon of nog Jan de Smit waren zijn voorgangers.
Na vijf weken boulderpauze in Rodellar waar hij zijn gordel uit de kast haalde komt Raphaël al snel terug op zijn hoogste niveau in het boulderen. Misschien verloor hij het zelfs nooit... Enkele maanden training met het Boulder Climbing Team van de Club Alpin Belge hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen.

De blog van Raphaël Fernandez
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm