Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Steenslaggevaar in Yvoir en Pont à Lesse

Steenslaggevaar in Yvoir en Pont à Lesse

De winter heeft haar sporen gelaten op onze Ardeense klimmassieven. De Klim- en Bergsportfederatie die de rotsen van de Paradou in Yvoir en die van Castel in Pont à Lesse beheert laat weten dat beide massieven voorlopig extra risicovol zijn wat betreft steenslag. De routes in gevaarlijke zones zijn verboden te klimmen en werden gemarkeerd met linten. Op de Paradou gaat het om de Dalle Impériale terwijl in Pont à Lesse het oostelijke deel van massief n°2 instabiel is. Dank voor het respecteren van deze tijdelijke maatregelen.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm