Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
3 Belgische finalisten op de What's up Contest

3 Belgische finalisten op de What's up Contest

Met een twintigtal Belgische deelnemers kleurde de What's up Contest in Villeneuve d'Ascq dit jaar zeer Belgisch. Dat was echter niet voldoende voor de lauweren te bemachtigen vermits verschillende leden van het Frans Boulderteam eveneens op de afspraak waren.

Bij de dames won Mélanie Sandoz met voorsprong. Ze topte de 4 finaleboulders van de eerste poging. Magali Hayen en Chloé Caulier volgen met drie tops en een bonus extra voor de eerste.
Bij de mannen overklast Guillaume Glairon Mondet de tegenstand met eveneens 4 tops, terwijl Nicolas Mathieu 4e eindigt. Didier Mottart (6e) mist maar net de finale.

Resultaten en foto's van de What's Up Contest 2011
De site van klimzaal What's Up
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm