Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BAZ was groots!!

BAZ was groots!!

Boulderen Aan Zee kon ook dit jaar weer rekenen op de goedheid van de weergoden. Onder een schitterende zomerzon konden 810 ingeschreven zich uitleven. De schaduwzijdes van de 4 grote structuren waren uitzonderlijk druk bevolkt...

Bij een in de zee zakkende zon konden Ferdinand Schulte en Muriel Sarkany in twee finales, de naam thriller waardig, beslag leggen op de eerste plaats. Muriel moest daarvoor afrekenen met Chloé Graftiaux (2e), Vera Zijlstra (3e), Magali Hayen en Kim Anthoni. België boven dus.

Ferdinand Schulte zag enkele van zijn collega's van de Nederlandse selectie (Wouter Jongeneelen, Jesse Vanderwerf en Casper ten Sijthoff), nog een andere noorderbuur Ricardo De Leeuw, de Fransman Ludovic Laurence (3e) en de Duitser Jonas Baumann (2e) het onderspit delven in een spektakelrijke finale vol laaiende emoties en boulders van de hand van onze internationale routebouwer Jérôme De Boeck.

Uitgebreider nieuws met o.a. ook een kort verslag van de jeugdfinales volgt binnenkort.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


31/08/2008
Bravo Mumu, Chloé, Kim et Magali!

BTW, plus de photos sur le site de Muriel http://www.murielsarkany.com

Hube

1/09/2008
Bravo à tout le monde! Grâce à vous, y a pas qu'en athlé qu'on brille.
4/09/2008
Article et photo sur Pofroad:

http://www.pofroad.com/blog/node/1540

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm