Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BCC voor jong en oud

BCC voor jong en oud

Op 16 oktober gaat de Belgian Climbing Cup weer van start met een manche in klimzaal Itinéraires (Brussel).
Niet alleen de Masters (senioren) worden dit jaar gestimuleerd om deel te nemen aan de BCC maar er werd nu ook een clausule ingelast voor de jongste kandidaten: Klimmers die de minimum leeftijdsgrens (geboren in 1989 of vroeger) nog niet hebben bereikt en toch graag mee willen doen met de BCC wedstrijden kunnen eventueel buiten categorie deelnemen. Hiervoor dient een referentiepersoon (een volwassene die de kandidatuur kan motiveren) een mail te sturen naar de hoofdscheidsrechter. Kandidaten moeten minimum een 6c à vue klimmen en vlot kunnen voorklimmen. Elke kandidatuur wordt afzonderlijk behandeld.
We wilden vandaag ook nog de infopagina's online plaatsten maar onze PDF-writer laat ons hier momenteel in de steek. Even geduld graag.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm