Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Beleef de Wereldbeker op 1 oktober

Beleef de Wereldbeker op 1 oktober

Terwijl het internationale wedstrijdseizoen op volle toeren draait moet je vooral de datum 1 oktober onthouden. Het is die zaterdag dat in Puurs de finale van de Belgische manche van de Wereldbeker lead wordt geklommen. Een 7e editie die naar we hopen even spektakelvol zal zijn als de vorige toen we Mathilde Brumagne op de tweede trede van het podium mochten zien verschijnen. Het is trouwens zij die de officiële affiche van deze editie siert.
Puurs zal eveneens de eerste manche van het jaar zijn waarop we Belgen in actie kunnen zien. Naar gewoonte is de toegang gratis zowel voor de kwalificaties op vrijdag als voor de halve finales en finales op zaterdag.

Plaats: Klimax II, Puurs/Breendonk
Datum: vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2011
Inkom gratis
Programma en info
op de site van de Wereldbeker

Worldcup Puurs 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm