Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Buitenlandse topprestaties voor de Belgische dames

Buitenlandse topprestaties voor de Belgische dames

9 november 2009

Chloé Graftiaux en Magali Hayen lukten er dit weekend opnieuw in om zich te onderscheiden. Graftiaux ging met de overwinning aan de haal op de Open d'Annemasse in Frankrijk waar niet minder dan 200 deelnemers voor opdaagden. Ze eindigde voor de Française Anne-Laure Chevrier in de categorie mix bloc/moeilijkheid. Alix Graftiaux eindigde 10de.
Onze andere landgenote Magali Hayen won de laatste etappe van de Beker Boulder in Haarlem bij onze noorderburen. Hierdoor behaalt ze de eerste plaats in het finale klassement van Boulder 2009! Chapeau dames!
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,