Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé 2de in TAB

Chloé 2de in TAB

2u30 zaterdag ochtend: de finale van Tout à Blocs in Argentière la Bessée loopt ten einde! Een erg lange avond voor Chloé Graftiaux die het met een 2de plaats erg goed doet, na de Française Charlotte Durif maar voor de Russische Yulia Abramchuk.
Geen pijn meer in de vinger wat een goed teken is voor de toekomst. Reactie van Chloé: "Dit geeft me een boost in de voorbereiding voor de Europese Kampioenschappen in oktober. Mijn 3 weken rust zijn heel nuttig geweest en ik ben terug in vorm, zowel fysiek als mentaal". Bij de mannen gaat de overwinning naar de Italiaan Gabriele Moroni.

Info: www.toutablocs.com.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


4/08/2008
continue comme sa cool de voir que du fais pleins de perfs

5/08/2008
Alix 19de pas mal!
Magali Hayen pas mal non plus!

En bij de mannen Michel.

Met de olympische gedachte in ons hoofd; deelnemen is belangrijk dan winnen! En iedereen zijn prestatie is belangrijk, trouwens, niet iedereen kan op het podium staan! Er zijn maar 3 plaatsjes!

6/08/2008
Goed gezien Kim

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm