Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux 5e in Fiera di Primiero

Chloé Graftiaux 5e in Fiera di Primiero

18 juni 2006

De wedstrijden volgen elkaar aan hoog tempo op maar de resultaten zijn niet steeds dezelfde. Na haar - relatief gezien - zwakkere prestatie in Zwitserland heeft Chloé Graftiaux zich afgelopen weekend kunnen onderscheiden met een mooie 5e plaats op de 5e manche van de UIAA Boulder Climbing World Cup in Fiera di Primiero (ITA). Met een recordopkomst van een honderdtal klimmers werd elke plaats duur verkocht en ook deze keer weer waren het aantal pogingen in de verschillende boulders van doorslaggevend belang. De française Juliette Danion kon de eerste plaats binnenrijven door het toppen van één probleem meer.
Bij de Heren is het regelmaat troef: Jérôme Meyer kon weer maar eens op het hoogste trapje plaatsnemen. Jochen Adriaensens wist een 57e plaats te behalen.
De volledige resultaten op deze pagina.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,