Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux eindigt 12de op Wereldbeker Blok in Kazo

Chloé Graftiaux eindigt 12de op Wereldbeker Blok in Kazo

12 april 2009

Met de eerste manche voor de Weredlbeker Blokklimmen in Kazo afgelopen weekend, werd het startschot gegeven voor drie maanden intens wedstrijdgebeuren. Bij de mannen ging de fransman Stéphane Julien met de overwinning aan de haal, bij de vrouwen was het de Japanse Akyio Noguchi die op het hoogste schavotje mocht staan blinken. Chloé Graftiaux eindigde op de 12de plaats.

Bij deze eerste manche was Chloé Graftiaux de enige om België te vertegenwoordigen, voor de volgende vier manches Imst en Wenen in Oostenrijk, Vail in the USA en Eindhoven in Nederland zal Magali Hayen ook van de partij zijn. Op de Amerikaanse manche zal Nicolas Mathieu ook meedingen naar de overwinning. De laatste wedstrijd wordt midden juni gehouden.

Resultaten van deze manche
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,