Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux eindigt 9e in Moskou

Chloé Graftiaux eindigt 9e in Moskou

Einde van het officiële circuit voor Chloé Graftiaux. Door 9e te eindigen in Moskou zet ze zich op de 8e plaats in het eindklassement van de Wereldbeker Boulder 2008.
"Ik ben blij met dit resultaat want kwam met wat twijfels ten gevolge van voorgaande ervaringen naar Moskou. Dure hotels, de ontvangst, de lange en moeilijke verplaatsingen,... Het is zeker niet de meest gemakkelijke locatie voor klimmers. Maar ik kwam niet voor niets naar hier en eindig het internationale boulderseizoen met vertrouwen voor de toekomst".

In een finale met 800 toeschouwers is het de Oostenrijkse Katharina Saurwein die wint. Haar landgenote Anna Stöhr wint, ondanks haar 7e plaats in Moskou, het eindklassement van de Wereldbeker.

Bij de heren is de winst voor Rustam Gelmanov en is het weer eens de Oostenrijker Kilian Fischhuber die zich de eindzege toe-eigent.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm