Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux tweede in Arco

Chloé Graftiaux tweede in Arco

7 september 2009

Met de Rockmaster in Arco heeft de vrouwelijke bouldertop deelgenomen aan de laatste grote internationale wedstrijd van het seizoen. Aan de oevers van het Gardameer en voor de ogen van meer dan 2000 kijklustigen, lukte Chloé Graftiaux erin om een fantastische tweede plaats te bemachtigen. Ze eindigde net achter de Française Alizée Dufraisse, maar wel voor de Oostenrijkse Anna Stöhr (3) en de Japanse Akyio Noguchi (6). De Oostenrijkse en de Japanse werden respectievelijk tweede en eerste op de laatste Wereldbeker. Chloé Graftiaux neemt zo revanche voor de 7de plaats op de Mammut Blockmaster in Innsbruck een week eerder.

Bij de mannen ging de Oostenrijker Kilian Fischhuber met de overwinning aan de haal. In het moeilijkheidsklimmen was het de Spanjaard Ramon Julian Puigblanque die het ereschavot bij de mannen mocht innemen, bij de vrouwen eindigde Angela Eiter eerste.

De volledige resultaten
De site van Chloé Graftiaux (die sinds kort ook een nieuwsbrief naar haar bezoekers stuurt)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,