Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Climbing for Kids nu 3

Climbing for Kids nu 3

15 september 2005

Interessant, deze wedstrijd, Climbing for kids. Georganiseerd door de Nederlandse NKBV, laat ze 4 keer per jaar de zeer jonge klimmers van 9 tot 12 jaar strijden. Enerzijds mixt sinds het begin, laat ze zich anderzijds ook onderscheiden van de klassieke wedstrijden door telkens drie proeven voor te stellen: moeilijkheid, blok en snelheid.
In dit spelletje is de jonge maar al niet te onderschatten Loïc Timmermans een echte kampioen geworden. 3/3 dit jaar, met een verse overwinning dit weekend in Bussum. Hij werd vergezeld van Fabrice en Manoëlle Van Boeckel die respectievelijk 12e en 17e eindigen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,