Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
De Wereldbekerkrant uit Puurs

De Wereldbekerkrant uit Puurs

3 september 2010

Dit jaar is het tien jaar geleden dat klimzaal Klimax in Puurs voor de eerste keer het treffen voor de liefhebbers van het difficulty klimmen organiseerde.Belclimb geeft u volledig in primeur de kans om hier de Wereldbekerkrant te ontdekken. De beker gaat door op 24 en 25 september. Zo kan je alles te weten komen over het evenement, blijf je op de hoogte van de roddels over de 'sterren', kom je de geheimen van een feilloze organisatie te weten en krijg je een inkijk in het dagdagelijkse clubleven van het BVKB. Tegelijkertijd wordt er ook een tipje van de sluier over het nieuwe project, Klimax III, gelicht. Het zou om een blokzone gaan die kortelings het levenslicht zal zien.

De Klimax Krant (pdf, 3Mb)
De website van de Wereldbeker

Worldcup Puurs
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,