Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Hall, ter voorbereiding op het Europees Kampioenschap

Hall, ter voorbereiding op het Europees Kampioenschap

25 juni 2006

Met nog één manche te gaan in de UIAA Boulder Climbing World Cup 2006, zullen er weinigen geld durven inzetten op het resultaat van het Europees Kampioenschap volgende week in Ekaterinburg. Bij de dames is de strijd om de eerste plaats verbeten, met als favoriete Olga Bibik, die deze zaterdag won in Hall. Chloé Graftiaux, opnieuw vijfde in Oostenrijk, lijkt klaar om toe te slaan en - wie weet - een eerste podiumplaats te behalen.
Bij de Mannen moest de Fransman Jérôme Meyer zijn meerdere erkennen in de persoon van... David Lama. In zijn achtertuin behaalde de 15-jarige Oostenrijker zijn eerste keer goud in de Wereldbeker boulder, een maand na zijn overwinning in Dresden in het moeilijkheidsklimmen.
Volledige resultaten.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,