Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Klimmersfiches online

Klimmersfiches online

De klimmersfiches zijn terug beschikbaar. Wie van zijn vrienden/vriendinnen/rivalen of zichzelf de wedstrijdresultaten nog eens wil nalezen kan dat hier doen. De uitslagen van de afgelopen eerste manche van de BCC zijn hieronder gelinkt (zie nieuwsbericht)
Opmerking: De database met alle gegevens wordt op een andere server gehost dan deze waarop BCN beschikbaar is. Daardoor is het mogelijk dat de gegevens zeer traag inladen of zelfs tijdelijk niet beschikbaar zijn. In het laatste geval zal er een pagina zonder resultaten geladen worden. Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm