Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Magali Hayen en Jonathan Thomas 1ste op Peter Belien Memorial

Magali Hayen en Jonathan Thomas 1ste op Peter Belien Memorial

Meer dan 90 deelnemers daagden op voor 7u boulderen op de Peter Belien Memorial die afgelopen zaterdag plaats had in klimzaal Olympia. In de finale konden Magali Hayen en Jonathan Thomas beslag leggen op de eerste plaats.

Deze wedstrijd ter nagedachtenis van Peter Belien die vorig jaar overleed was aan haar tweede editie toe. En we mogen zeggen dat ze haar adelbrieven meer dan verdiend heeft. Het familiale karakter van de vriendschappelijke boulderwedstrijden waar Peter zo van hield maakte van dit evenement the place to be. En dat het een succes was kon je gisterenavond zien toen een bomvolle zaal de finale meevolgde.

Resultaten en fotos
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


25/11/2008
Quelques belles photos. Zie hier:

http://www.lahaye.ws/fotos/PeterBelienMemorial2008/

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm