Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Magali Hayen en Jurgen Lis victorieus @ Rocks@Hotton

Magali Hayen en Jurgen Lis victorieus @ [email protected]

Ondanks een stralende hemel en een vlekkeloze organisatie liet het leeuwendeel van de competitieklimmers de eerste edtie van Rocks on Tour die dit weekend in Hotton werd georganiseerd, links liggen. Slechts een twintigtal kimmers kwamen opdagen voor dit uniek evenement. Gedurende een hele namiddag mochten de klimmers zich uitleven in een klimzaal onder de blote hemel, die opgetrokken was uit 7 structuren. Met het vallen van de avond konden een honderdtal toeschouwers genieten van de ongemeen spannende finales. Magali Hayen en Jurgen Lis lieten zich gelden als de sterksten De vier finaleboulders werden door beiden getopt.

Het valt te betreuren dat het evenement maar weinig geïnteresseerden kon lukken. Desalnietemen bleek het een succesformule. De afwezigen kunnen nog steeds deelnemen aan de volgende twee etappes in Westende op 26 en 27 augusten en in Antwerpen op 23 en 24 september.

Resultaten [email protected] en foto's
De site van Rocks on Tour
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


2/05/2011
inderdaad heel jammer dat er zo weinig mensen naar Hotton waren afgezakt, het evenement was goed georganiseerd, het weer was goed, de boulders tof en het feestje zat snor...
zelfs diegenen die een hele dag in Freyr zaten/hingen hadden 's avonds gerust een pintje kunnen komen drinken


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm