Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Mathilde Brumagne en Jonathan Thomas winnen Boulder 2008

Mathilde Brumagne en Jonathan Thomas winnen Boulder 2008

In klimzaal City Lizard gingen afgelopen zaterdag de finales van het Belgisch Kampioenschap Boulder door. Een wedstrijd vol onverwachte wendingen bij de heren maar met een duidelijke trend bij de dames. Op het bovenste trapje van het podium: Jonathan Thomas en Mathilde Brumagne.
Het publiek moest echt wel tot de allerlaatste pogingen in de laatste boulder wachten om de winnaars te kennen. Vermeldenswaard zijn het foutloze parcours van Mathilde die door de 4 boulders wandelt maar pas in de laatste van de vier boulders Kim Athoni ziet afhaken (2e poging); en de laatste boulder à vue voor Jonathan Thomas waardoor hij de titel wint voor Raphael Fernandez en Nicolas Mathieu.

Volledige resultaten van Boulder 2008 en foto's van de hand van Vinz
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm