Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Muriel 28e te Bern

Muriel 28e te Bern

Er zijn zo van die wedstrijden die beter vergeten worden. De wereldbekermanche van Bern is er één van. Muriel Sarkany eindigt 28e.

De oorzaak : een te verre pas die Muriel weerhield om hoger te geraken. Muriel legt uit: "Het is niet de allereerste keer dat dit dit jaar gebeurt. Reeds op de manche in Chamonix in juli moest ik een extreem verre pas doen om het zware stuk van de halve finales te overleven......". 
In Puurs hoopt ze over twee weken beter te kunnen presteren dan haar 5e plaats van vorig jaar.

Ver voor Muriel viert de wereldbekerwinnares van 2007 haar terugkeer in het wedstrijdcircuit met grootse daden: de Sloveense Maja Vidmar, terug na een vingerblessure, wint overtuigend en verwijst de Oostenrijkse Johanna Ernst als het ware naar de schoolbanken.

De Spanjaard Patxi Usobiaga wint bij de mannen. Jérôme De Boeck eindigt 49e.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


17/09/2008
49eme c'est plus ridicule que honorable !

L'ouverture laissait franchement à désirer pour toutes les voies, dommage que de si gros évènements soient ternis à cause de ca...


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm