Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Muriel 8ste in Chamonix

Muriel 8ste in Chamonix

14 juli 2008

Tweede manche van de Wereldbeker Lead dit weekend in Chamonix en een tweede finale voor Muriel Sarkany die deze keer 8ste eindigt.

De winnaars zijn weerom de bekende gezichten: de jonge Oostenrijkse Johanna Ernst bij de dames - die haar landgenote Angela Eiter de loef afsteekt - en de Nederlander Jorg Verhoeven bij de mannen.
In het snelheidsklimmen wint de Chinese Wereldkampioen Qixin Zhong in een tijd van 7 seconden en 47 honderdsten in de finale. Onze landgenoot Salah Boulbahaiem eindigt op een voor hem eervolle 37ste plaats met een tijd van 26 seconden en 21 honderdsten.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,