Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Muriel Sarkany eindigt met een 8e plaats en Worldcupbrons in Kranj

Muriel Sarkany eindigt met een 8e plaats en Worldcupbrons in Kranj

18 november 2007

Afgelopen weekend sloot Muriel Sarkany haar 15e seizoen op wereldniveau af in Kranj. Ondanks een 8e plaats in de finale wist ze toch de bronzen medaille van het eindklassement van de Worldcup Lead te bemachtigen. Maja Vidmar triomfeert door tijdens deze thuiswedstrijd de manche en de Worldcup achter haar naam te schrijven. Bij de mannen was het een verrassende finale zonder de Spanjaarden Patxi Usobiaga (18e) en Ramon Julian (26e) waar de Zwitser Cédric Lachat met een eerste plaats optimaal van profiteerde. Op punten is het Patxi die de lauweren in de wacht sleept.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,