Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Open International Albertville

Open International Albertville

24 december 2002

Maar liefst 14 jonge Belgen zakten af naar het Franse Albertville voor de Open International des Jeunes, afgelopen weekend. Naast de gebuikelijke deelname van het CAB-jeugdteam, was er ook een afvaardiging van de Klimax-jeugd naar Albertville afgezakt. Een paar honderd deelnemers en daartussen hielden onze landgenoten goed stand: wie lieten een uiterst goede indruk na bij de meisjes miniemen met een 1e plaats voor Mathilde Brumagne en een 2e plaats voor Lara De Backer; én een 2e plaats Chloé Graftiaux bij de meisjes kadetten.
Alle resultaten van onze landgenoten kan je hier raadplegen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,