Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Opnieuw halve finale voor Chloé

Opnieuw halve finale voor Chloé

In het Franse Montauban waren enkel vier getopte boulders genoeg om door te stoten naar de finale. Chloé Graftiaux kon er spijtig genoeg slechts één toppen. Ze eindigt 17de.

De overwinning in deze wereldbekermanche was er één met minuscule verschillen, wat nog maar eens aantoont dat het niveauverschil tussen de deelnemers steeds kleiner wordt. Bij de dames is het de Japanse Akiyo Noguchi die de overwinning wegkaapt voor de Russische Julia Abramchuk. De Rus Dmitry Sharafutdinov mocht bij de mannen de hoogste trede van het podium beklimmen.
Volgende afspraak voor de boulderaars: midden oktober voor het Europees Kampioenschap te Parijs.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm