Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten van het Belgian Youth Boulder Team in EYC L'Argentière

Resultaten van het Belgian Youth Boulder Team in EYC L'Argentière

27 juli 2012

De jarenlange traditie van Tout à Blocs in L'Argentière la Bessée mondde dit jaar uit in een manche van de European Youth Cup Boulder die aan zijn tweede jaar ooit toe is. In volle vakantieperiode en zonder examenzorgen kon het Belgian Youth Boulder Team op volle sterkte aantreden. Speerpunt van het team Chloé Caulier (A female) deed het weer uitstekend. Dat ze met haar achtste plaats weer net naast de finales strand is dan wel een bittere pil, de vier boulders à vue bevestigen toch weer haar potentieel.

Onze jongens B, Liam Thijs en Manolo Debreyne doen het met een 17e en 15e plaats zeker niet slecht en hebben nog heel wat jaren te gaan. In de teamranking plaatst Frankrijk zich met overmacht op de hoogste trede.

Resultaten van alle Belgen
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,