Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten Youth Boulder Circuit te Hungaria

Resultaten Youth Boulder Circuit te Hungaria

Afgelopen zaterdag ontving klimzaal Hungaria in Leuven niet minder dan 103 klimmers in het kader van de tweede manche van het YBC 2011. Een nieuw en aangepast uurklimrooster zorgde voor vlot klimverkeer, en de wedstrijd bleek een algeheel succes. Om je een idee te geven over het succes van de formule: niet minder dan 13 meisjes en 27 jongens namen deel in de categorie voor de allerjongsten (C). Op sportief vlak moet er opgemerkt worden dat het vooral Sébastien Berthe (Junior) en Loïc Timmermans (Youth A) waren die zich wisten te onderscheiden met 30 getopte boulders. Merlin Matheys, Celine Cuypers werden eersten bij Youth C, Chloé Caulier bij Youth B en Claudine Delsaux bij de junioren en kon zo haar tweede opeenvolgende overwinning veilig stellen.

Uitslag per categorie:

Resultaten van de 2de manche van het Youth Boulder Circuit
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm