Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Start Wereldkampioenschap Jeugd in foto's

Start Wereldkampioenschap Jeugd in foto's

Vandaag start het Wereldkampioenschap voor de jeugd  in Imst waar niet minder dan 600 klimmers de arena zullen betreden, waaronder een vijftiental dappere Belgen. Zaterdag zullen we rechtstreeks verslag uitbrengen van de finale, en hopelijk, van sterke Belgische prestaties. Om het event vanuit je luie zetel - of bureaustoel - te volgen kan je doorklikken naar ifsc.tv die het event streamen tot zondag.

Ondertussen kan je al even genieten van het knappe fotomateriaal  van twee weken geleden op de Europese Beker voor de Jeugd waar Anak Verhoeven met de lauweren aan de haal ging. De foto's zijn van de hand van Thibaud en Thomas Caulier alsook van Laure en Yves Guérit. Merci!

Fotomateriaal van de Europese Beker in Imst
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm