Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
UIAA Worldcup Zurich

UIAA Worldcup Zurich

Dit weekend vond in het klimcentrum Graswerk te Zurich de vierde manche van de UIAA Worldcup plaats. In dit gigantische sportief complex, waar zelfs binnen de hitte ondraaglijk was, kwamen niet minder dan 83 deelnemers aan de start en dit als laatste voorbereiding voor het WK volgende week in Munchen.
Status quo bij de dames waar de Oostenrijkse Angela Eiter weeral het bewijs leverde dat ze de concurrentie letterlijk overklast. Muriel Sarkany bij wie de problemen aan de schildklier blijven duren, kon toch nog aanspraak maken op een mooie 5e plaats. Chloé en Alix Graftiaux eindigden respectievelijk op een 16e en 26e plaats.
De mannen kregen niet enkel af te rekenen met de hittegolf maar ook nog met veel te harde routes. Het was dan ook de Zwitser Cédric Lachat die de eerste plaats in eigen huis behaalde.
Volledige resultaten.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm