Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Wereldbeker te Puurs... aftellen voor het startschot

Wereldbeker te Puurs... aftellen voor het startschot

26 april 2006

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 april kan je in onze partnerklimzaal Klimax (Puurs) terecht voor de openingsmanche van de UIAA Climbing Worldcup (lead). De selecties op vrijdag kan je gratis bijwonen, voor de finales op zaterdag kan je nog steeds tickets bestellen via de worldcuppuurs.com website. Ook de deelnemerslijst kan je er raadplegen, waar maar liefst 14 landgenoten in terug te vinden zijn!
Zaterdagavond kan je er ook de, ongetwijfeld fantastische, presentatie bijwonen van Stefan Glowacz. Ook hiervoor zijn nog steeds kaarten te verkrijgen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,