Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Belgen op Pumori

Belgen op Pumori

Op 20 mei stonden broer en zus Heidi en Roel Ceulers op de top van de Pumori (7165 m) in Nepal. Ze maakten deel uit van een Portugese expeditie o.l.v. Joao Garcia. Het team had af te rekenen met barre weersomstandigheid maar bereikte de top van de Pumori - een technisch moeilijke berg - zonder noemenswaardige problemen. Heidi en Roel Ceuleurs bouwden in de Alpen een ruime ervaring op. Ook in de Himalaya was Heidi niet aan haar proefstuk toe. In 2001 ondernam ze samen met haar echtgenoot Bart Overlaet reeds een poging om de Gasherbrum (8068 m) te beklimmen.
Persbericht VBSF


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm