Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Boulderaars gezocht

Boulderaars gezocht

BAC en VBSF zijn op zoek naar sportklimmers-blokklimmers die op Adventure Affair zullen deel uitmaken van de stand, op zaterdag 15 of zondag 16 februari. Niet als modelpop of voor in de vitrinekast, nee, om het publiek te begeleiden en enkele demonstraties te geven. Op de stand zal een boulderstructuur aanwezig zijn waarop enkele routes van verschillende moeilijkheidsgraad zullen lopen. Ook een dynamische jeté route zal gebouwd worden.
Indien je je een namiddag kan vrijmaken geef dan een seintje aan het BAC-secretariaat ([email protected] of 03/776.60.18). Je inkom wordt betaald door BAC en VBSF.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm