Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
OVJK

OVJK

18 november 2003

Kim van der Heyden & David Leduc (benjamins), Katie Steenackers & Wanne Libot (miniemen), Bertien Van de Vondel & Koen Peeters (kadetten) en Pieter Wouters (junioren) zijn de nieuwe Vlaamse Kampioenen. Afgelopen zaterdag ging voor de vierde maal het Open Vlaams Jeugdkampioenschap door in Klimax (Breendonk). De pagina met alle uitslagen vind je hier.
Op de BVKB-website kan je nu al een uitgebreide selectie foto's bekijken (opgelet: zeer zware pagina) en hun artikel lezen. Later deze week zal ook BCN haar artikel publiceren.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,