Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Vertical Event... here it comes again!

Vertical Event... here it comes again!

Men is weer klaar voor een nieuwe editie van de Vertical Event! Waar en wanneer? Zaterdag 18 februari aanstaande vanaf 15u30 in zaal Entre Ciel et Terre te Louvain-la-Neuve.
Zoals elke keer zijn het niet zomaar de eerste de beste activiteiten die het publiek voorgeschoteld krijgt. Ondermeer een licht vrouwelijk getinte competitie met de aanwezigheid van Muriel Sarkany, Chloé Graftiaux en de zwitserse Alessandra Eyer, de filmwedstrijd, de Joutes, gevolgd door een avond vol ambiance! Hier al een klein artikel om jullie voor te bereiden op de sfeer die er gaat zijn.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm