Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Materiaalgids
>
Nieuws 
Opendeurdag: een blik in de vitrine van februari

Opendeurdag: een blik in de vitrine van februari

Wij allen hebben eens gedroomd van een splinternieuw 9,8 mm touw, of een waterdicht ademend vestje dat zo uit de lucht komt vallen in onze 35 liter ultralichte rugzak. Maar wij weten dat deze dingen in de realiteit niet zo snel gebeuren.
Dus stoppen we met dromen en komen terug met onze voeten op de grond. Zie hier het eerste van een reeks artikelen dat slechts één doel heeft: u op de hoogte houden van de nieuwigheden in onze geprefereerde winkel.
Wij zullen u voortaan elke maand informeren over de nieuwigheden die in België in de handel worden gebracht. Zij worden voor u getest en grondig bekeken en u kan ze zonder veel problemen vinden in de betere sportzaken van het land.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm