Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
150.000 berichten op de forums van Belclimb

150.000 berichten op de forums van Belclimb

Het is gebeurd. Afgelopen dinsdag schreef p.vdb uit Poperinge zijn eerste bericht op de forums van Belclimb. Toevallig was dit ook het 150.000e bericht op de teller van onze forums! Een cijfer dat tot hoogtevrees zou kunnen leiden maar dat zeker ook staat voor een indrukwekkende bron van informatie voor het klimmen en het alpinisme in België. Een totaal van 11.244 onderwerpen omvat de meest divers mogelijke zaken.
Dank aan allen die hielpen deze historische kaap te ronden.
Aarzel niet de forums te gebruiken voor uw zoektocht naar informatiue. Er zijn 7 secties beschikbaar. Opgelet, je moet geregistreerd zijn op Belclimb om berichten te posten of te beantwoorden.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


17/06/2011
Bravo pour tout le travail bénévole accompli !
Merci et encore merci !


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm