Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Climber for Life in klimzaal Blueberry Hill in Kortrijk

Climber for Life in klimzaal Blueberry Hill in Kortrijk

10 december 2009

Klimzaal Blueberry Hill in Kortrijk organiseert op 19 en 20 december Climber for Life om geld in te zamelen in het kader van de strijd tegen malaria. Men zal er de 4810 meter hoge Mont Blanc aanvallen!

Wanneer elke route 15 hoogtemeters oplevert, is de rekensom snel gemaakt: er zullen 320 routes geklommen moeten worden binnen de 24h die Climber for Life zal duren. Je kan in een groep van minimum vier personen deelnemen en dan betaal je 25 euro toegangsgeld, of je kan alleen meeklimmen en dan moet je 1 euro per geklommen route betalen.

De opbrengsten van dit fijne initiatief gaan rechtstreeks naar Music for Life, dat ook dit jaar weer door de radiozender Studio Brussel in samenwerking met het Rode Kruis wordt georganiseerd. Dit jaar steunt Music for Life de strijd tegen malaria.

Voor diegene die fysieke inspanning verafschuwen, is er ook nog een andere mogelijkheid om het goede doel te steunen, want elke 1,40 euro die voor een frisse pint wordt neergeteld, gaat ook naar Music for Life.

De site van Climber for Life

Climber for Life
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,