Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
De bergen anno 1930 dankzij de kalender 2012 van La Sportiva

De bergen anno 1930 dankzij de kalender 2012 van La Sportiva

La Sportiva doet best wel veel moeite om origineel uit de hoek te komen met hun kalenders. De editie 2012 zet hun boegbeelden in de spotlight in een 80 jaar oud bergkader. Het is in een klein dorp in de Dolomieten dat het Italiaanse merk ontstond en het is nog steeds op diezelfde locatie dat ze haar activiteiten ontplooit. Bepaalde, gekende klimmers onderdompelen in het dagdagelijkse van Val di Fiemme anno 1930 geeft best wel aparte beelden. Als bewijs drie foto's hieronder.
Namen deel aan de shoot: Adam Ondra, Nalle Hukkataival,  Michele Caminati, of ook nog Patxi Usobiaga. Misschien een tof idee voor diegenen die al op zoek zijn naar kerstcadeau's?

  • La Sportiva calendar 2012
  • La Sportiva calendar 2012
  • La Sportiva calendar 2012

Meer weten via de site van La Sportiva

Hieronder 'the making of'-video.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm