Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Loïc Timmermans in de pers

Loïc Timmermans in de pers

De derde op het Wereldkampioenschap voor de jeugd, Loïc Timmermans wordt steeds vaker gecontacteerd door de pers. Sinds zijn tweede plaats in een lagere categorie op hetzelfde kampioenschap in 2010 volgen de goede resultaten zich op. Op twee manches van het einde van de Europese beker staat hij aan kop in het klassement van zijn categorie.
Tussen school en trainen door ontdekt Loïc nu de harde realiteit van een atleet van het hoogste niveau: antwoorden op de vragen van de pers. Zo kan je over hem lezen in het weekblad Brussel deze week van afgelopen vrijdag en kon je hem zondag zien op televisie in Weekend Sportif van la Une. Nog een voordeel voor Loïc, hij antwoord, perfect tweetalig als hij is, in de taal van de journalist.

Het interview in Brussel deze week
De reportage in Weekend Sportif op la Une
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm