Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Maak kans op een Patagonia cadeau voor de winter

Maak kans op een Patagonia cadeau voor de winter

In extreme condities is niets meer waard dan kwaliteitsvol materiaal. Voor deze winter, die belooft streng te zijn in de Alpen en misschien ook in deze Lage Landen, kunnen we u dankzij Patagonia het beste bieden wat er te vinden is van kledij en technische accessoires. Om één van de drie prijzen in de wacht te slepen heb je tot vrijdag 6 januari de tijd om op drie vragen te antwoorden. Laat je niet indommelen door alle feestvreugde maar neem al onmiddellijk deel om zo de kans niet aan je neus voorbij te zien gaan...

Eerste prijs:
Een set met een Super Alpine Jacket en een Super Alpine Bibs met een gezamelijke waarde van 1.150 Euro (Herenmodel Medium).

Tweede prijs:
Een Nano Puff Jacket ter waarde van 160 Euro (Damesmodel Medium).

Derde prijs:
Een Black hole duffel 90l ter waarde van 100 Euro.

De wedstrijd loopt van donderdag 22 december 2011 tem vrijdag 6 januari 2012. Je moet geregistreerd zijn bij Belclimb om deel te kunnen nemen..

De Patagonia wedstrijd
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm