Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Prijs voor sportverdienste voor Chloé Graftiaux en Didier Mottart

Prijs voor sportverdienste voor Chloé Graftiaux en Didier Mottart

29 januari 2010

Deze week werden zowel Chloé Graftiaux als Didier Mottart door hun respectievelijke thuisbasis in de bloemetjes gezet. Ze kregen beiden de prijs voor sportverdienste.

Chloé werd verkozen tot verdienstelijkste sportvrouw 2009 van de stad Namen onder meer door haar vierde plaats op het Wereldkampioenschap Blok 2009, haar titel als Belgische kampioene blok 2009 en nog heel wat andere straffe prestaties. Omdat ze natuurlijk ook steeds de hoge regionen van de wereldtop aanvoert, kon ze moeilijk naast de trofee grijpen.
Didier mocht de Persprijs van de stad Louvain-la-Neuve in ontvangst nemen voor zijn verdienstelijke parcours doorheen de klimwereld met een Belgische titel bij de junioren in 1996, een titel als Belgisch kampioen boulder in 2006, maar ook een derde plaats op het Belgisch Kampioenschap Moeilijkheidsklimmen in 2009.

De site van de stad Namen
De site van de stad Ottignies/Louvain-la-Neuve
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,