Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Publieksprijs voor Asgard Jamming op Mendi Film Festival

Publieksprijs voor Asgard Jamming op Mendi Film Festival

24 december 2009

De magie van het olijke duo Favresse-Villanueva werkt grensoverschrijvend. Een van de intercontinentale redenen die wij kunnen bedenken is het feit dat Nico Favresse en Sean Villanueva al wat ze doen een persoonlijke touch geven.
Asgard Jamming
, de film over hun meest recente exploten als CAB-RCT expeditie naar Baffin Island won de publieksprijs op het Mendi Film Festival in Vitoria in Baskenland. Na de vertoning werd het duo op een staande ovatie getrakteerd. Favresse en Villanueva bedankten het publiek dan maar met een super-de-luxe jam-sessie waarvan zij enkel de geheime samenstelling kennen met Nico op de mandoline en Sean op de Ierse fluit.

De trailer van Asgard Jamming
De site van het Mendi Film Festival
De site van het CAB-RCT
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,