Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Speciale prijs Panathlon toegekend aan het CAB-RCT

Speciale prijs Panathlon toegekend aan het CAB-RCT

27 november 2010

Panathlon is een organisatie die zich tot doel stelt om de jonge generaties bewust te maken van de waarde en het nut van sport. Dat proberen ze doen met de hulp van enkele afgezanten. Afgelopen vrijdag deelde de organisatie haar eerste Prix Fair Play 2010 uit om de mooiste sportieve geste van het jaar te belonen.

In de loop van deze avond werden de 3 leden van het CAB-Rock Climbing Team (Sean Villanueva, Nicolas en Oli Favresse) een speciale prijs toegekend om de mooie geste die ze bij het openen van een route op de Angegog Tower in Groenland deden, extra in de verf te zetten. In de plaats van de route naar zichzelf te vernoemen, kozen ze ervoor om de route Chloé te noemen ter nagedachtenis van Chloé Graftiaux.
Het was Olivier die de prijs in ontvangst mocht nemen in naam van het team, want Séan en Nicolas waren op tournée om hun film Asgard Jamming voor te stellen.

Drie maanden na het overlijden van de Naamse wijden onze Franse collega's van de website Kairn deze week een reportage ter nagedachtenis van Chloé. Zeker de moeite om eens te lezen.

De site van Panathlon
De site van het CAB-Rock Climbing Team
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,