Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
8b+ in de Gorges du Loup voor Jérôme De Boeck

8b+ in de Gorges du Loup voor Jérôme De Boeck

Na twee jaar vol tegenslagen lijken de problemen achter de rug voor Jérôme De Boeck. Sinds enkele maanden loopt zijn leven weer volgens een studie-/klimritme. Zoals elke zomer op vakantie in Nice passeert hij zijn dagen schrijvend aan zijn eindwerk dat eind deze vakantie ingediend moet worden.
Het verhinderde hem afgelopen zaterdag niet om de grens van de 8b+ opnieuw te overschrijden: Bourrin Colin in zijn thuismassief. Bourrin Colin is een route van om en bij 30m in een prachtige overhang van een nieuwe sector in de Gorges du Loup. Bravo en succes met het vervog!

De website van Jérôme De Boeck
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


18/07/2011
Retour en force!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm