Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux rijgt de 8a+'s en aan elkaar in Russan

Chloé Graftiaux rijgt de 8a+'s en aan elkaar in Russan

24 maart 2009

De collonetten van Russan staan er om bekend om zelfs de meest getrainde voorarmen in no time tot waardeloze pulp te degraderen. Maar tijdens een bezoek aan de omgeving van Nîmes kon Chloé Graftiaux enkele van de zwaarste routes van het gebied op haar naam schrijven; Maelstrom en Eau de colonne, beiden 8a+. Bij dit al bijzonder imposant lijstje mocht ze ook Tractopelle, 7c+, toevoegen.

Amper drie weken verwijderd van de eerste manche van het Wereldbeker Boulder, zou men kunnen gaan vermoeden dat de doorgedreven wintertrainingen hun vruchten beginnen af te werpen.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,