Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Een maand juli vol 8'en voor Anak Verhoeven

Een maand juli vol 8'en voor Anak Verhoeven

De afgelopen maand juli was het aan de rotsen dat je Anak Verhoeven kon terugvinden. Voor en na haar doortocht op de Wereldbeker in Chamonix trok de jonge klimster, net 16 geworden, langs de klimgebieden doorheen de Franse Alpen tot aan het Garda-meer in Italië.
La Chambotte, Col de Marocaz, Céüse, Tournoux, Rue des Masques en Arco stonden op het menu. Ongeveer evenveel tussenstops als achtstegraadsroutes waaronder drie 8b's: Tartine (La Chambotte), Racing in the street (Rue des Masques) en Fuego (Massone, Arco). Anak deed ook enkele pogingen in verschillende 8c's zonder zich er echt in vast te bijten...
Nu is het weer de volle focus op het wedstrijdklimmen met als eerste afspraak het Wereldkampioenschap voor de Jeugd eind deze maand in Singapore.

De site van Anak Verhoeven
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm